Jdi na obsah Jdi na menu
 


24. SKP Sušice - TJ Sokol Týnec

27. 2. 2009

SKP Sušice - TJ Sokol Týnec 7 : 2 (4 : 0, 1 : 2, 2 : 0) 

 

góly: Heřman J., Holý T.  

asistence: Janeček J., Heřman P.  

vyloučení: Holý V. 3, Holý T. 3, Polena V. 2 x 3, Heřman P. 3, Pinkas J. 3, Heřman J. 3

sestava:

Luboš Řehoušek

Václav Polena - Josef Pinkas

Vladimír Holý - Tomáš Holý

Jindřich Janeček - Josef Heřman - Vlastimil Vinter

Vlastimil Heřman - Pavel Heřman - Pavel Pihera

 

HODNOCENÍ UTKÁNÍ 

Ve třetím kole se nám vůbec nedaří a černou sérii jsme nedokázali zlomit ani v tomto utkání.

Již první třetina ukázala, kdo bude pánem na hřišti. SKP nám do desáté minuty vstřelil tři branky. Navíc hrál naprosto učebnicový systém hokeje. A my jsme se jen stávali  statickými diváky pohledných kombinací. A takhle to bylo kromě druhé třetiny po celý zápas. V utkání jsme si navíc vytvořili i velice malé množství brankových příležitostí. Takže zasloužená výhra domácích. Čtyři nebo pět branek nám vstřelil Radek Pikhart. Ten by mohl z fleku hrát minimálně okresní soutěž a myslím, že i tam by patřil k nejlepším hráčům :-)

Jo a rozhodčí taky docela pohoda. Musím taky trochu pochválit, když už si na ně většinou stěžuji.

Příště máme Kolinec, tak uvidíme. Jestli seženeme nějakého bohatého sponzora, mohli bychom vypsat prémie za vítězství, alespoň 500,- Kč na hlavu. Prej už to jeden tým udělal, von za ně hraje nějakej ten Pasker nebo co :-)

A nevím jestli neuděláme charitativní sbírku na nákup bruslí pro našeho jednoho stabilního obránce. Jelikož mu v předcházejícím zápase jeho ligové odešly, přivezl si teď nové, teda jako nové. Zjistili jsme totiž, že s nima hrál v 49 roce na Štvanici Vláďa Zábrodský na mistrovství světa. Když pak Zábrodský odešel do Švédska, dostali se tyto brusle do hokejové síně slávy. Odtud byly, jako nepohodlné, v rámci pomoci rozvoje hokeje na vesnicích zaslány do Třebic. Tam s nimi pak hrál dotyčného děda. Ale protože už byly špatný, hodil je jednoho dne do sklepa. Tam na ně léta sedal prach a rozežíraly je myši, až je objevil ten náš obránce a odehrál s nimi zápas s SKP. No a to se pak samozřejmě nemůžeme divit, že hrajeme tak jak hrajeme :-)

 
 

 


Portrét